Att ha den där spirituella gåvan

Vi måste ha ett nördigt fredagsnöje varje vecka på föreläsningarna och inte för att skryta, men gänget borde vara glada att ha med mig att göra som är så kreativ. När man inser att man sitter på en förläsning som har exakt samma innehåll som en tidigare, eller när en föreläsare är så extraordinärt trist och lyckas få alla att tappa intresset har jag alltid massa ideér. Luffarschack funkar alltid, listor av alla slag är också bra. Nytt för den här gången var en slags opinionsundersökning sammanställd i ett stapeldiagram. Undersökningen gällde människor som syns på tv. 63 olika personer slogs om en plats i diagrammet som visade vem vi prisade mest.

Jag kan ju tycka att resultatet blev skit. Till exempel, Lisa listade småbarn (Zac Efron, Ola Svensson, Björn Gustafsson) Justine listade pajasar i stil med Brolle Jr, Karlsson på taket och Mattias i bygglov, medan jag listade rutinerade talangfyllda oldies but goodies (Dempsey, Hopkins, Clooney, Firth, och Luke Perry). Jude Law vann förresten.

Det syns nog inte, men bara så alla vet stavar Emma (som vann med 10-0 i luffarschack) uppgift såhär; upp-gift. Jag tycker det är jättekul.

       / Vi som inte hade nåt bättre för oss.


Mrs Creepy x2 fåräver!

Nu är det slut på friden. Man borde ha jullov ena halvåret och sommarlov andra, det hade vart den optimala situationen! Men jag klagar faktiskt inte, tack vare en väldigt produktiv dag har jag långhelg tills tisdag så det känns nästan som jag har lov igen! Innan skröt jag för min lillebror om mina lediga dagar, sedan fick jag dåligt samvete. Stackars honom, han måste ju gå i skolan varje dag vare sig han vill eller inte. Trots att klockan är 00.41 är jag faktiskt inte demonstrativ uppe, utan jag har faktiskt en anledning; jag kom nyss hem från Kajsa aka MrsCreepy nr2. Alltid när vi ska se på film är den ena i särklass sjukare än den andra. Sedan stekte vi ägg och blev mätta, då var vi tvungna att ta en långpromenad på isgatan, och jag kom just hem. Det var mysigt.

Igår hade jag förresten besök av självaste Lisa, hon sov i Ulricehamn vilket betyder... KVALITETSTID!!! Jag undrar dock om hon kommer komma hit igen pga min psykfallsfamilj. Jag som verkligen inte brukar bli arg råkade bli det igår just av alla dagar när Lisa sitter här. Det är bara det att jag tycker det är jobbigt att leta efter något när någon annan står och tittar på, och mamma ville att jag skulle leta upp mitt pass som jag visste fanns. Någonstans. Då var hon tvungen att titta på och då blev jag nervös. Då var resten av familjen också tvungna att ställa sig och titta. Sedan startade mamma ett vattenkrig som kunde resulterat i att min dator och andra viktiga saker gick sönder. Då blev jag jättejättejättearg. Då kände Lisa sig nog lite obekväm. Förlåt!

Imorgon ska jag städa och göra allt som man egentligen inte hinner, så nu måste jag nog sova.

RSS 2.0