Mr Ghost has got his eyes on me

Det är helt oförståeligt hur fort dagarna kan gå. I söndags efter den jobbiga jobbdagen skulle Anton och Ralle hämta mig för lite film- och chokladkväll och sådär. "Vi kommer om en kvart" sa Anton och efter en halvtimme ringde jag och frågade om de kört vilse. Såhär nördiga var mina vänner då; Anton svarade "vi kommer nu! Vi installerar bara min GPS så du ska få höra den!" Efter några minuter kom de körande i en hysterisk skrattsalva, det var nämligen Yoda som beskrev vägen. Hur kul var det egentligen? Inte särskilt. Det var däremot kul hos Anton sedan, vi tittade på Eden Lake och Pineapple Express. Jag åt barnmat, Ralle köpte lasagne som var krångligare än den man slänger ihop själv och Anton åt Grandiosa. Det var kul på ICA:

Jag: Vad ska du äta anton, pizza?
Anton: Nej för fan! Det har jag redan ätit idag.
(Han går och hämtar en pizza)
Anton:
Sådär!
Jag: Du skulle ju inte äta pizza?
Anton: Detta är grandiosa.

Igår åkte jag till B-bygd och hämtade Lizzza. Vi behövde åka av oss lite, kvalitetstida lite så att säga. När jag kom hem började det spöka, den hade jag inte. Tråkigt att vara ensam just då. Min kära familj är i New York och denna gången kunde inte jag följa med. Det hände en helt sjuk sak, jag tar det från början. När Lizzza och jag åkte till texas i höstas såg vi Foppa på flygplatsen. När jag åkte till New York i februari såg jag Foppa på flygplatsen. När mamma och de andra åkte till New York igår såg de Foppa på flygplatsen. Vad är oddsen? SJUKT!


Idag har jag varit ute på en skogspromenad med Ray, det var gött. Vi hittade, plockade och åt blåbär. Jag känner mig alltid så lycklig när jag plockar bär och frukt utomhus, så jag sa "det är verkligen kul att äta ute!" Vi kom överens om att "att äta ute" har fått en helt ny innebörd.

Tjena tjejer, vill ni hjälpa mig med en sak?

Det är så konstigt, varje gång har jag jobbat typ tre eller fyra dagar i sträck laddar jag inför världens semester. Även om jag bara är ledig en dag. Men nu är jag ledig tills på måndag och är mentalt inställd på ledighet! Är det inte så det ska vara förresten? Dessutom har jag semester varje dag efter jobbet, typ igår.

Igår var det äntligen torsdag och jag åkte till Borås efter jobbet. Jag hämtade Big L, vi lyssnade på världens bästa playlist och utförde ärenden på stan, catchade up lite. Sedan pickade vi up Holly och drog till Almenäs. Det var h-ä-r-l-i-g-t. På jobbet hade jag svettats ihjäl på grund av ett non existing AC system, och det var gött att vara lättklädd och slippa gubbar som i 35 graders värme klär sig i: t-shirt, skjorta, fyra slipovers och en kavaj. Nåväl, vi låg i gräset i bikini och Wayfrarers, åt ballerinakex (linus-ida har lite förstört de där kexen för mig nu, tack vara hemska metaforer...) pratade om livets härliga, tog svalkande simturer...... Plötsligt kom Sonny. Då var det slut på friden. Typ såhär:

Sonny: Hej tjejer, skulle någon av er kunna ha sex med mig? Här eller på toaletten eller i skogen eller nåt. Vart som helst. Jag kan bjuda på en glass efteråt. Vill ni?

Senare antastade han mig, varpå vi styrde kosan hemåt... Underbart väder fullbordade dagen, mys i parken och dans på Harrys. Kära Linus-Ida var hemma! Alltså vi saknar X&Y så sjukt mycket. Jag älskar X&Y!
                      

 
Holly var lite brunare än vad jag var...

Idag har jag jobbat, min syster har fyllt 14, jag har studsat studsmatta med min bror, jag har plockat vildblommor och satt dem i gamla vaser i mina fönster och jag jag varit ute och cyklat med Nicky. Vi satt på en bänk vid tunneln, tittade på sjön, tittade på en stundande skogsbrand och reflekterade över hur härlig sommaren är!

RSS 2.0