VI VILL INTE HA SOMMARLOV!

Igår hämtade Hollywood, Lizza och Mini-Carina mig i Uhamn. Vi åkte på ett spännande äventyr i Tranemo, verkligen spännande. Vi, postkvinnorna, skulle tillsammans med SIFO-IDA leverera ett högst viktigt paket. Det blev lyckat. Vi spanade och spionerade, ljög, hittade på och skrattade. Sedan åkte vi till Lizza och hade sleepover.

Nu sitter jag i skolan med Denise (freaket) Lisa och Hirre. Vi har en härlig go förmåga att alltid skapa världens fest vart vi än är. Vi kommer leva världens längsta liv så mycket som vi skrattar.

IMORGON ÄR DET TORSDAG, SISTA TORSDAGEN! Let's make it memorable.

Tack för promenixen igår Nicky!


P.S

Jag måste bara hylla Denise för att hon vet exakt när det är rätt tillfälle att sätta armbågen mellan någons revben.


DAGAR OCH NÄTTER

Hej och hå! Hur fort går tiden? Jag har knappt varit i Ulricehamn på en vecka. Vips var det vecka 23. Vi har 100% kul. Det är underbart.

Förra tisdagen hade jag, Lizzza, Mini-Carina, Hirre och Hollywood (Emma) sleepover  hos Lisa. Hur kul var det? JÄTTEKUL! Vi tittade på John Tucker och åt goda saker. Sedan testade vi rodel och berättade spännande historier.

I onsdags vaknade vi till liv ungefär 13.30. Lisa och jag lagade en god potatisrätt, jag fick nämligen en kokbok med potatisrätter av den där filuren! Det smakade bra. Efteråt gick vi ut på äventyr, destination Hirre för att gråta i symbios med Grey's anatomy. Later on svängde vi förbi Tonic, tänkte "hjälp!", gick hem till Emma och sov. Jag sov i mitten och vaknade mitt i natten av att det regnade stolle. Först tittade jag till höger - där låg Lizza och sov som en stock. Sedan tittade jag till vänster - där låg Emma och sov som en stock. Snacka om att känna sig safe!

I torsdags. Egentligen är det typ ingen idé att jag beskriver torsdagen, för jag förstår knappt SJÄLV hur kul vi har. Jag hängde på H-holmen medan Denise och Justines AB färgade Emmas hår. Senare skulle vi ta bussen till Emma och då var jag omedvetet taskig mot en tjej som sprang likt Forrest Gump för att hinna med bussen. Vi följde henne med blicken, pekade och sa "hon ska med bussen." Sedan åkte bussen. Ingen sa något, schyrre. Linus-Ida (Denise) och jag våfflade håret hos Hollywood tills vi såg ut som Ronja Rövardotter. Sara och Oscar hade en härlig go fest, alla var glada och det var sommarfest på X&Y. Världens dekorationer. Palmer och tropisk rekvisita. Vi dansade 100% mycket. Twisting the night away liksom. JAG ÄLSKAR TORSDAGAR!

(Sedan sov jag med Justine och Dunis på H-holmen, där kan man somna till härliga historier som borde vara censurerade)

Okej. Vilken novell detta blir. I lördags jobbade jag exakt hela dagen. Typ 7-21.15. Efteråt fräste jag till Borås, mötte Lisa, lyssnade på världens bästa playlist medan vi tog sikte mot en sjukt skum källarfest på Holmen. Där träffade vi våra kära vänner som vi bara inte kunde vara utan. Vi åkte till X&Y sommarfest part 2 och dansade spektakulärt mycket. Träffade våra andra vänner. Kan varit en av de bästa kvällarna EVER! Jag prisar i lördags. Jag prisar mina härliga vänner!

(Sedan åkte jag från Borås 06.00 för att jobba. Det gjorde inget, jag kände mig ganska djärv. Dock var jag lite orolig eftersom en tant minsan lovat att polisanmäla mig för stöld av hennes kläder. Antagligen skulle jag ta hennes kläder. NOT)

Igår var det söndag, jag var 100% trött, åkte till H-holmen där det vankades sleepover. En underbar kväll, vi satt ute i gräset och åt i solnedgången. Summertime, and the livin is easy!

  
   

RSS 2.0