Kära Spanien,

vad fin du är. Vad du doftar gott och vad du är full av kvitter och levande ljud. Vad du är grön och vad fina stränder och vilket varmt vatten du har.

MEN.

En sak stör mig. Under lägenheten vi hade fanns en igenstängd kopieringsaffär. Nu har den öppnat - och det är världens kiosk med tidningar, choklad.. eh.. ja ni vet, allt som en kiosk har. Pepsi och cigaretter till Janne. Choklad till mig. Varför kunde inte den ha legat där medan vi fortfarande bodde kvar?

Det är typ vad som har ändrats. Förutom att jag saknar de andra som är hemma enormt jättemycket. När jag kom till Madrid var jag tvungen att börja skratta lite för mig själv, jag var sa himla glad! Det var jättevarmt och fint väder i Europas lilla New York och människorna var glada och pratade högt som vanligt. Jag drack kaffe med Sebastian som hade pa sig hela fina pilotmunderingen, det var jättekul att träffa honom igen. Han körde mig genom världens myller, genom fulla gator, förbi Madrids broadway och slutligen till busstationen.

Jag satt bredvid en Madrilenare som förut varit Sevillianare. Han gick igenom skilsmässa och vill förändra livet. Allt det där plus tusen saker till vet jag eftersom spanjorer inte är rädda för att prata. Jag fick sova lite ocksa, sju timmar senare stannade bussen i Huelva och Melody mötte mig pa stationen. Ah vad fint.

Vi hängde med Nena och Frederico pa Mandala som äntligen hade öppnat igen, det var underbart. Idag har vi varit pa stranden hela dagen och imorgon är det lite fester av olika slag pa schemat. VÄRME!

Puss!

RSS 2.0